Helgeretrett i Acem-meditasjon

Kurstype: Helgeretrett i Acem-meditasjon

Bli med en helg til Halvorsbøle i høst. Fredag kan du sjekke inn fra kl. 15 og meditere på rommet inntil middag som er 19-20, deretter veiledning i grupper og meditasjonsfaglig drøftelse. Det blir en helg som virkelig fornyer og inspirerer. Rom for ro, samtaler og fordypelse. Mulighet for å meditere opp til tre-fire timer på enerom.

Helgeretrett i Acem-meditasjon

Påmelding

Kurset starter
Fredag 9. oktober 2020, kl 18:00
Kurset slutter
Søndag 11. oktober 2020, kl 14:00
Sted
Kursnummer
H20501
Velg riktig pris for deg

Den gode stillheten er etterfulgt av veiledningsgrupper med erfarne ledere. Dialogen er en viktig del av Acem-meditasjon. Sette ord på, dele, lytte til andre, forstå mer. 
De ytre rammene er lagt til rette for to døgn som henter deg inn og bringer deg videre.
En helgeretrett gjør alltid godt, også når du er inne i aktualiseringer i meditasjonen, er uregelmessig og trenger avklaring og veiledning.
Helgeretretter er et tilbud til deg som har lært Acem-meditasjon. Ønsker du å lære Acem-meditasjon over en helg, finner du tilbud under kategorien Grunnkurs.
Før retretter som dette er det fint å ha lest i boken God langmeditasjon, som gir råd og vink ved retretter i Acem-meditasjon.

 

Kurset arrangeres av Acem / Acem Ung

Informasjon

PRAKTISK INFORMASJON
(nytt vindu åpnes)


Alternativt kan du betale inn kursavgiften til kontonr. 6026.05.04021 eller til Vipps #50529. Husk da å oppgi navn på deltager + kursnummer H20501.


Har du betalt årsavgift i Acem, får du 10% rabatt (velg "pris ved betalt årsavgift" i nedtrekksmenyen over).


Har du deltatt på grunnkurs i Acem-meditasjon etter 15. august 2020, får du også 10% rabatt, siden årsavgift var inkludert i kursavgiften.
Studentrabatt gjelder heltidsstudenter. Ulike rabatter kan ikke kombineres.

Smittevern

I korona-tiden er det begrenset antall plasser på retretten. Vi følger Folkehelseinstituttets retningslinjer for smittevern. Har du symptomer assosiert med covid-19 eller er i karantene, må vi be deg om ikke å møte opp.

Kursledere

Petter Halvorsen

Meditasjonslærer i Acem. Advokat


Carina Heimdal Waag

Kurslærer i Acem, yogalærer i Norsk Yoga-skole. Leder for Acem Ung. Økonom, seniorrådgiver i Miljødirektoratet, der hun jobber med klimakvoter.