Veilednings-webinar med Are Holen

Kurstype: Veiledningsseminar for Acem-mediterende

Are Holen er Acems grunnlegger. Han er kjent for å hjelpe andre i gang med viktige prosesser. Benytt muligheten til å stille spørsmål og lære mer om egen meditasjon - fra en litt annen vinkel.  Vi anbefaler at du mediterer før seminaret - på den måten har du en fersk erfaring å spørre ut fra.

veiledningsseminar Acem-meditasjon

Påmelding

Dato
Tirsdag 31. mars 2020
Tidspunkt
kl 19:30 - kl 21:00
Sted
Velg riktig pris for deg
Gratis adgang

Finished

Dialogen er en vesentlig del av Acem-meditasjon. Dele erfaringer, sette ord på hva som skjer i det språkløse. Høre andre lete seg fram. Få bedre tak på hvordan utfordringer kan møtes med ledig lydgjentakelse. Bli inspirert av å bruke det felleskapet som er skapt rundt metoden. Nyte godt av erfaringer og kompetanse.

På veiledningsseminaret kan du legge fram dine meditasjonsundringer og få nytt perspektiv på egen utførelse. Dette er en god anledning til å utvide din forståelse og utforske dine muligheter med Acem-meditasjon.

Seminaret er åpent for alle som har lært Acem-meditasjon, men særlig rettet mot dem som har fullført grunnkurset de siste årene.

Slik følger du webinaret

På grunn av corona-situasjonen vil veiledningsseminaret gå som videokonferanse. Det eneste du trenger, er en datamaskin eller smarttelefon med kamera, høyttaler og mikrofon. Gå inn i møterommet i god tid før start ved å klikke på koden meet.google.com/mru-hwpc-ooo. Ingen deltageravgift. Mediter gjerne inntil en time på egen hånd før start. 

Webinaret foregår på Googles møteverktøy Meet.

Meet fungerer med nyeste versjon av disse nettleserene:

Meet har begrenset støtte i Microsoft Internet Explorer 11, Microsoft Edge gir en bedre møteopplevelse. Dersom du ønsker å bruke Internet Explorer til Hangouts, må du installere en plugin for Meet. Last ned og installer nyeste versjon av Google Video Support plugin.

Her finner du enkle råd for en bedre nettundervisnings-sesjon.

 

Kurset arrangeres av Acem / Acem Ung

Kursledere

Are Holen

Lege og psykolog. Professor emeritus i medisin ved NTNU. Acems stifter.